Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe rp

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj coś tam szperałem z rp i znalazłem jedna stronke co człowiek niby wykrada to z bazy danych riotu i nie wiem czy to nie jest przypadkiem fake . Widze ze na innych stronkach ta strone podaja pisza ze wszystko działa itp .

Chciałem sie was zapytać co o tym sądzicie spróbował bym ale nie mam narazie dostepu do tel (rozwalony) .

Link :

http://darmowerioty2013.blogspot.com/2013/06/witaj-przedmiotem-udostepnianym-tutaj.html#comment-form

Opublikowano

Daj sobie spokuj zadna taka strona NIE ISTENIEJE, to sa zwyczajne fake do robienia ankiet za ktore ta osoba dostaje pieniadze...

Czyli te wszystkie komentarze pisała jedna osoba ta co to sprzedaje i te 20000tys wyswietlen strony ?

Opublikowano

Czyli te wszystkie komentarze pisała jedna osoba ta co to sprzedaje i te 20000tys wyswietlen strony ?

LOL wszystkie komentarze ?! o.O

Przecierz ich jest tylok dziewieć wiec mógł je se sam napisać, a co do wyświetleń mógł se ustawić bota który mu odświeża strone.

Jak chcesz to se sciagnij ale na 100% jest to jakis syf typu keylogger.

Opublikowano

Wiesz ja tam widzę 9 komentarzy a cała ta strona to jeden wielki KEYLOGGER! Niema i nie będzie tego typu rzeczy, jeśli chcesz rp to albo jakieś boty które lvl'ują konta albo musisz kupić... Zdarzają się także bugi na rp ale osoby które ich używają dostają perma i jedynym sposobem na odzyskanie jest zapłacenie tylu pieniędzy ile rp ukradlismy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...